nkfotograf

nkfotograf

För mig handlar fotografering inte bara om att ta en fin bild, utan om att förmedla stundens känsla och att fånga stunden precis så som det utspelas naturligt. Jag skapar de bästa förutsättningar för att få rätt ljus, fin inramning och såklart, naturligt fina bilder där jag jobbar efter era personligheter.

Med det menar jag att jag inte tvingar fram situationer utan hittar de rätta ögonblicken där magi uppstår vare sig det är mellan ett förälskat brudpar, en familj eller en bebis som tar sina första steg. För mig är det viktiga att ni känner er bekväma och jag vill hjälpa till att fånga er verklighet. Givetvis hjälper jag och guidar er så bilderna blir optimala, men alltid utifrån era förutsättningar.

Redigeringen är en fundamental bit av arbetet och jag älskar att se bilderna förvandlas till ren magi. Ca 2/3 av tiden jag spenderar med era bilder kommer läggas på redigering och det är här du kommer märka skillnaden i slutresultatet och vad som utmärker mig lite extra.

Att vara relativt ny i branschen gör att jag har mycket energi, nyfikenhet och driv och att jag mycket lätt anpassar mig efter kunders behov. Det innebär givetvis också att jag har konkurrenskraftiga priser på mina produkter.

Kontakta mig gärna för mer information.

Nader El Kadaoui

nkfotograf

Scroll UpScroll Up
error: