Nader K.

Familjefotograf i Malmö, Lund, Skåne

Familjefotograf
Letar du efter en familjefotograf i Malmö, Lund, Skåne? Med dagens teknologi tar de allra flesta bilder på familjen dagligen, men det är något alldeles särskilt med en professionell session. Under en familjefotografering träffas vi utomhus i fin miljö och skapar minnen som varar genom åren.  Jag garanterar tidlösa bilder med mycket skratt och glädje där jag fångar ert naturliga samspel. Kontakta mig så berättar jag mer.

Portättfotografering 

(barn, familj, gravid profil, etc.)

FOTOGRAFERINGSKOSTNAD:

  • Familjefotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning). 
  • Tryckta förstoringar kostar från – 390 kr
  • Digitala högupplösta bilder – 399 kr / st
  • Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 3500 kr
  • Paketpris 20 st digitala högupplösta bilder – 6000 kr
Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna i galleriet om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, canvas mm.
Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.
Jag utför familje- och barnfotograferingar utomhus över hela Skåne.
Till alla priser tillkommer resekostnad med 40 kr/mil vid resor längre än 40 km tur och retur från Lund. För resor utanför Skåne så kommer vi överens om resekostnaden.
Scroll UpScroll Up
error: