Bröllopsfotograf Nader K.

så går en bröllopsfotografering till

MÖTEN OCH PROVFOTOGRAFERING

Vi träffas i början av planeringen för ett personligt möte eller online om så önskas för att gå igenom alla era tankar, funderingar och önskemål. syftet är att vi ska lära känna varandra inför er stora dag men också för att få veta vad ni har för önskemål och vad som är viktigast för er. Jag är sedan tillgänglig under hela er planering för att svara på era frågor och vi bokar in så många möten som behövs för att kunna ge er en så fin dag som möjligt där ni känner er 110% bekväma. I mitt mellan och stora paket träffas vi även för en provfotografering.

bröllopsfotograf

MINA FÖRBEREDELSER

Innan bröllopet undersöker jag platserna för porträttfotografering, vigsel och fest för att hitta rätt miljöer och ljus och få en uppfattning om vilken utrustning som behövs. Ingen plats är den andra lik därför anpassar jag mig efter er dag med era förutsättningar och ert körschema.

bröllopsfotograf

UNDER BRÖLLOPSDAGEN

Beroende på vilket paket ni väljer är jag med er under delar av dagen eller hela dagen från tidig morgon ända in till småtimmarna. Jag ser till att fånga alla de dolda blickarna, de kärleksfulla ögonkasten och alla speciella ögonblick ni kanske inte ens tänker på i stunden. Jag vägleder er och skapar rätt förutsättningar för just er två och ser till att ni är avslappnade och bekväma för att få naturliga och fina bilder som ni kan njuta av under många år.

Bröllopsfotograf Malmö

EFTERBEARBETNING

Det är här den största delen av mitt arbete läggs och vad som gör den stoa skillnaden. Ca 2/3 av tiden jag totalt spenderar med era bröllopsbilder lägger jag på redigeringen.  Till att börja med gör jag ett utval och tar bort tex dubletter och bilder där man blinkar. De utvalda bilderna behandlas, beskärs och bearbetas för att ni ska få det bästa resultatet. Det innefattar bland annat arbete med ljus, kontraster och toner, men såklart även att ta bort exempelvis skrymmande föremål i bakgrunden 

Bröllopsfotograf Malmö

Bröllopspaket

Varje bröllop är unikt, vilket paket passar bäst för er?

Det är du som bestämmer hur många timmar jag ska fotografera. Jag erbjuder tre standardpaket med olika innehåll och du kan välja det paket som passar dig bäst. Skicka gärna ett mail och berätta vem du är och vad du önskar på er stora dag, så skräddarsyr vi ett paket som passar just er.

Alla tre paket inkluderar:

 1. Planeringsmöte: vi träffas och lär känna varandra och pratar om hur vi skall göra era bilder unika och personliga
 2. Ett lösenordsskyddat bildgalleri där alla era bilder finns
 3. Högupplösta och redigerade bilder i färg
 4. Högupplösta och redigerade bilder i svartvitt
 5. Alla bilder i en version för webben (Instagram, Facebook,…)

I mellan och stora paketet ingår även:

 • Förberedande fotosession med brudparet
 • Två högupplösta foton från den förberedande fotosessionen 
 • Bildspel med de bästa bröllopsbilderna

Lilla

ca 3 timmar

Porträtt & Vigsel/Mingel

ca 150 bilder

Bildgalleri

1 Fine-Art Förstoring 30x40

Mellan

ca 6 timmar

Förberedelse & Porträtt & Vigsel/Mingel & Gruppbilder

ca 300 bilder

Förberedande fotosession + 2 redigerade bilder

Bildgalleri

1 Fine-Art Förstoring 50x70

Stora

ca 12 timmar

Hela Dagen

ca 600 bilder

Förberedande fotosession + 2 redigerade bilder

Bildgalleri

1 Fine-Art Förstoring 70x100

För att göra lättare för dig har jag skapat 3 paket, men hör bara av dig om du har andra behov eller önskemål så går det säkert att lösa.

Vill du boka, få prislista, eller har du övriga frågor? 

Kontakta mig via info@nkfotograf.com eller fyll i formuläret nedan . Jag återkommer alltid inom 24 h på vardagar så om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!

Bra att veta…

 • Leverans: Alla bilder levereras digitalt som JPEG i en högupplöst version samt en version för webben. Mål för leverans är inom 4 till 6 veckor.
 • Priser*:  Alla priser är inklusive moms.  En bokningsavgift på motsvarande 50% av arvodet ska betalas vid bokningstillfället för att bokningen ska vara giltig. Bokningsavgiften återbetalas inte men dras givetvis av vid betalning av slutfaktura.
 • Resterande belopp betalas 30 dagar innan bröllopet.
 • Bilderna levereras högupplösta i ett digitalt galleri efter det att fakturan är betald (som tidigast 3-4 veckor efter bröllopet)
 • Företaget innehar F-skatt.
 •  Resekostnad: Till alla priser tillkommer resekostnad med 45 kr/mil vid resor längre än 40 km tur och retur från Lund. För resor utanför Skåne så kommer vi överens om resekostnaden. Vid resor utanför Skåne läggs en avgift på avgift för resekostnad samt eventuell kostnad för övernattning.
 • Bildrättigheter: Fulla rättigheter för privat användning av bilderna ingår. Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna i portfölj och till egen marknadsföring. Utgör detta ett problem så nämn det vid bokning så att det blir som ni önskar ha det.
 • Jag förbehåller mig rätten att närsomhelst ändra prislistan. Du som redan bokat behåller givetvis det pris som angavs vid bokningstillfället.
Scroll UpScroll Up
error: